TravelFiesta: hoe vier avontuurlijke vrienden jou een onvergetelijke reis bieden

TravelFiesta: hoe vier avontuurlijke vrienden jou een onvergetelijke reis bieden

Kiezen voor die goede baan en mooie carrière? Of écht je hart volgen? Sascha, Kees, Teun en Jelle deden het laatste. De vrienden verhuisden naar Latijns-Amerika en startten LustrumFiesta én TravelFiesta: avontuurlijke reizen op maat.

Heb je net je studie Rechten, Bedrijfskunde of Econometrie achter de rug, dan rest er nog maar één ding, toch? Carrière maken en geld verdienen. Je eerst via een traineeship opwerken bij een multinational om je vervolgens met je lief en hond te settelen in een koophuis. Het leven van de vier vrienden Sascha, Kees, Teun en Jelle leek ook als zodanig voorbestemd. Totdat Sascha en Jelle het plan hadden opgevat om in Guatemala een hostel te beginnen. Hoe en waar, wisten ze nog niet, maar het móest er komen. Kees werd al gauw losgeweekt bij z’n goede baan bij de bank. Hij zou voor een jaartje hun adviseur worden. Teun, de vierde musketier, zag z’n kans schoon om ook naar Guatemala te verkassen. Z’n kersverse baan in Nederland ging meteen de prullenbak in; toch veel te saai. Eindelijk het vrije leven waar hij altijd al van droomde.

Boterhammen met pindakaas

De zoektocht in Guatemala naar het ideale hostel bleek toch wat lastig. Met z’n vieren reden ze weken met een busje door het land op zoek naar dé ideale locatie. Levend op boterhammen met pindakaas en overnachtend in één-sterren-motels. Zouden ze een bestaand hostel overnemen of toch eentje zelf bouwen? En waar? De een wilde graag een plek in de stad, de volgende op een heuvelrug met uitzicht op zee. Zoals het gaat bij dit soort avonturen, besliste het lot anders. Het hostel kwam er niet. Of, beter gezegd; nóg niet. Het andere idee van vier vrienden, een reisorganisatie beginnen, kwam opeens van de grond. De in de haast opgestarte website voor vertrek, bleek opeens een succes. De eerste vriendengroepen hadden LustrumFiesta.nl ontdekt en besloten dat Sascha, Kees, Teun en Jelle hún lustrumreis moesten organiseren. Werk aan de winkel!

TravelFiesta LustrumFiesta

Sascha, Kees, Teun en Jelle

Studenten

En zo geschiedde. De aanvragen volgenden zich in een steeds sneller tempo elkaar op en voordat ze het wisten waren de vier vrienden ‘in business’. Blijkbaar hadden ze een gat in de markt gevonden. Vriendengroepen willen graag zelf de meest unieke, ‘out-of-the-box’-rondreis organiseren, maar vanuit Nederland is dit simpelweg onmogelijk. LustrumFiesta neemt dan het stokje over: ze organiseert unieke lustrumreizen met lokale kennis en contacten, wonend en werkend in de regio. Een lustrumreis is overigens een reis die vriendengroepen maken om hun vriendschap te vieren. Na goed gebruik gaan oud-leden van studentenverenigingen na vijf, tien of zelfs twintig jaar vriendschap samen om reis. En steeds vaker staat dan Latijns-Amerika op het programma.

TravelFiesta

Inmiddels is LustrumFiesta zo’n succes, dat uitbreiding een feit is. Via TravelFiesta.nl richten de vier ondernemers zich nu ook op alle andere vakantiegangers die een geheel georganiseerde reis naar Midden- of Zuid-Amerika willen. Daarbij biedt TravelFiesta reizen op maat aan; geheel toegesneden op de wensen van het reisgezelschap. In onder meer Mexico, Guatemala, Peru én Colombia. Het unieke daarbij is dat Travelfiesta in direct contact staat met zowel de klanten als de lokale partners. Ondertussen werkt Travelfiesta met 15 Latijns-Amerika specialisten door de hele regio en hebben hierdoor een groot lokaal netwerk opgebouwd.

Een unieke reis op maat

Ook benieuwd wat LustrumFiesta en TravelFiesta voor jou en je partner, familie of vriendengroep kunnen betekenen? Kijk dan snel op lustrumfiesta.nl (lustrumreizen) of travelfiesta.nl (alle andere reizen). Leg Sascha, Kees, Teun en Jelle – of een van hun collega’s – jouw wensen voor en ze zorgen voor een onvergetelijke en persoonlijke reis op maat. Doordat ze direct werken met lokale partners en de landen en regio’s écht kennen, krijg jij een ware droomreis voorgeschoteld. Vamos!

TravelFiesta Latijns Amerika