El Poblado: Nachtleven op Rooftops en in Clubs van Medellín

El Poblado: Nachtleven op Rooftops en in Clubs van Medellín

Ontdek het meeslepende nachtleven van Medellín in de trendy wijk El Poblado, waar het dak van de stad tot leven komt met muziek, dans en onvergetelijke sociale ontmoetingen. Deze drie uur durende tour leidt je langs enkele van de meest exclusieve rooftops en clubs, waar je niet alleen kunt genieten van premium cocktails, maar ook van de beste live DJ’s en een adembenemend stadsuitzicht.

Startpunt: Inzolente Rooftop

Begin je avond in stijl op de Inzolente Rooftop, waar je hartelijk wordt verwelkomd met een welkomstdrankje terwijl de stad Medellín onder je tot leven komt. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de lokale sfeer voordat het avontuur echt begint. De Inzolente Rooftop staat bekend om zijn prachtige panoramische uitzichten die een spectaculaire achtergrond vormen voor je eerste foto’s van de avond. Hier ontmoet je mede-feestgangers en bereid je je voor op een onvergetelijke nacht in een van de meest populaire uitgaansgebieden van de stad.

Uitzicht Rooftop

Volgende Halte: Haven, A Design Hotel

Na de opwindende start verplaats je de festiviteiten naar Haven, een designhotel dat uitblinkt in zowel esthetiek als exclusiviteit. De rooftop bar van Haven biedt een intieme setting met artistieke flair, waar je kunt genieten van live DJ-sets die speciaal zijn samengesteld om de sfeer te verhogen. Terwijl de stad onder je twinkelt, proef je van innovatieve cocktails bereid door topmixologen, die elke slok een ervaring op zich maken. Het is de ideale plek om te mengen en te socialiseren terwijl je luistert naar enkele van de beste lokale en internationale muziektalenten.

Haven Rooftop

Hoogtepunt: Envy Rooftop

De nacht bereikt een climax op de Envy Rooftop, gelegen bovenop een van de meest luxe hotels in Medellín. Deze locatie is beroemd om zijn adembenemende uitzichten en exclusieve sfeer. Hier escaleert het feest met krachtige elektronische beats die door de lucht trillen. De Envy Rooftop trekt een levendige menigte die komt voor de uitgelaten sfeer en blijft dansen tot de vroege uurtjes. Het is de perfecte plek om los te komen van alledaagse zorgen en op te gaan in de energie van Medellín’s nachtleven.

Envy Rooftop

Afsluiting: La House Provenza en La Oculta

Na de intense ervaring op de Envy Rooftop, verplaats je je naar La House Provenza, waar de exclusieve sfeer en chic ingerichte ruimte een perfecte overgang bieden. Hier kun je even op adem komen en genieten van een meer ontspannen vibe voordat je de nacht afsluit in La Oculta. Deze laatste club van de tour staat bekend om zijn intieme setting en voortreffelijke muziekkeuze die ervoor zorgt dat je tot de laatste minuut wilt blijven dansen. La Oculta belichaamt het hart van Medellín’s nachtleven, waar de muziek, de mensen en de passie samenkomen voor een onvergetelijk einde van een magische nacht.

Wat is Inbegrepen?

  • Bilinguale gids (Engels en Spaans)
  • Eén lokaal drankje
  • Toegang tot de beste rooftops en nachtclubs
  • Kansen om wereldberoemde DJ’s te ontmoeten
  • De beste panoramische uitzichten van de stad

Belangrijke Informatie

  • Draag geschikte kleding: geen slippers of tanktops voor mannen, en voor vrouwen geen te korte rokjes of doorschijnende kleding.
  • Vergeet niet je ID mee te nemen; kopieën worden niet geaccepteerd.

Van deze tour kun je een onvergetelijke avond verwachten vol entertainment, muziek, en sociale interacties die je laten zien waarom Medellín bekend staat om zijn levendige nachtleven. Reserveer nu voor slechts €17.01 per persoon en ervaar de magie van El Poblado bij nacht!

Powered by GetYourGuide